Doula

Specialutbildade doulor i Stockholm

Anlita ett professionellt stöd – ta hjälp av en av våra Föda utan rädsla-doulor under din förlossning. En doula hjälper dig och din partner eller annan stödperson att hålla rätt fokus, hela vägen. Hon har som enda mål att se till att ni är trygga – du som födande, du som partner och ert barn.

NYHET!

I dessa lite oroliga tider har vi på Föda Utan Rädsla tagit fram lite fler erbjudanden då vissa förlossningskliniker inte tar emot doulor just nu. Om man planerar att föda på en förlossningsklinik som inte tillåter att doula medföljer tillsammans med partner, så finns nu möjligheten att ha med doula på allt förutom själva förlossningen och endast välja förlossningsförberedande samtal och eftersamtal efter förlossningen. Alla samtal/träffar går också att anlita via Skype/facetime/zoom. Det finns även möjlighet att skräddarsy uppdraget och exempelvis ha med sin doula hemma tills man väljer att åka in till förlossningen och då kan doulan fortsatt ge stöd via Skype/FaceTime/zoom på förlossningen. Vi finns här för just dina/era unika behov i dessa speciella tider. Det finns även möjlighet att i sista minuten, även om förlossning startat, att ringa in en doula om partner skulle bli sjuk, då förlossningsklinikerna inte tillåter partners med förkylningssymptom att närvara. Då kan det vara tryggt ha med sig en utbildad doula som i lugn och ro kan ge ett tryggt stöd.

Kontakta oss gärna för mer information och kostnad (ej ordinarie pris) på info@fodautanradsla.se. Vid ”sista minuten doula” ring Ida på 072 282 11 65 alla tider på dygnet.

Ordinarie tjänst:

En doula är ett unikt och kontinuerligt känslomässigt stöd innan, under och direkt efter förlossningen. Doulan har inget medicinskt ansvar utan fokuserar på den känslomässiga upplevelsen av att föda.

Våra doulor är alla utbildade i Föda utan rädsla-metoden av Susanna Heli.

Våra doulor har som enda mål att beskydda tryggheten och finnas med som stöd både för dig som föder och partner eller annan stödperson. Hon stöttar er igenom hela resan som det innebär att föda och påminner om verktygen och stödet. Hon hjälper er med enkla saker som sömn, vila och mat. Hon peppar dig och er att hitta tillbaka till tilliten och tron på att du kan föda.

Kostnad för våra doulor:

Erfaren FUR -doula: 14 000 kr (inkl. moms) 
Nyutbildad FUR-doula: 5 500 kr (inkl. moms)

Maila oss för en förfrågan: