Pregnancy yoga
yoga bubble

Föda utan rädslas gravidyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar

Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädsla skapar en oslagbar förberedelse för din förlossning. Tiotusentals blivande föräldrar har läst boken och använt våra effektiva och framgångsrika verktyg i mer än tio år.

En unik kombination

Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av Föda utan rädsla-verktygen i kroppen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse.

Vi önskar att klassen hos oss blir en helig stund för dig, din kropp och ditt barn. I dag har vi gravidyogaklasser i Stockholm som hålls i vackra lokaler av specialutbildade gravidyogainstruktörer som också är Föda utan rädsla-instruktörer. Så ge dig själv tid att vara gravid!

Kurserna är på 4 eller 8 gånger och klasserna är 90 min långa. Om det bara finns 8 ggr klasser som passar i datum så kan du i mån av plats gå de 4 första eller sista gångerna. Maila yoga@fodautanradsla.se för din rabattkod.

När ska man gå kursen?

Med tanke på stort förlossningsfokus rekommenderar vi att du går kursen mellan cirka vecka 26 och 36. Men självklart kan du gå ända fram till förlossningen eller börja din gravidyogaträning tidigare än vecka 26 för att hinna med två kursomgångar alternativt bygga på med 4 ggr eller drop in.

Stort tack! Hade inte blivit så bra utan yogan!

”Jag fick en liten dotter den 2 februari. Förlossningen var väldigt lång. Höll på i över två dygn. Tack vare dig och Föda utan rädsla-yoga gick det bra. Det började när jag gick från yogan torsdagen innan, så även om jag var trött så hade jag andningen fortfarande i mig och bara fortsatte. Den teknik som du lär ut var till stor hjälp för mig. Jag hade några verktyg att jobba med genom hela förlossningen. Stort tack! Hade inte blivit så bra utan yogan!”

Deltagare

Jag är så otroligt tacksam för yoga kursen föda utan rädsla

”Jag är så otroligt tacksam för yoga kursen föda utan rädsla. Jag var djupt traumatiserad efter min första förlossning och va på flera samtal på SÖS om kejsarsnitt. Min flicka va liten i magen och förlossningen tog 33 h. Jag och bebis var så slut att akut kejsarsnitt förberedes (av med smycken nagellack osv) jag hade starka hallucinationer flera gånger, om en begravning för bebisen och att larmet gick…när hon äntligen kom så sprang dom iväg direkt med henne till barnrummet och jag skrek från botten av min själ : MITT BARN

Så nu andra gången Blev jag rekommenderad er gravidyoga och fick helt andra verktyg. Värkarna kom när vi bakade pepparkakor på lördagskvällen, jag pappan och vår nu 3 åriga flicka. Jag andades och ljudade och både pappa och flickan masserade min rygg neråt. Vi la flickan och värkarna fortsatte komma och jag upplevde en slags lycka i att känna min kropp och att fokusera på lillebror som skulle komma. Vi åkte in kl. 02 när jag hade börjat blöda och då var jag öppen 5 cm. Jag hade känt på mig att jag hade kunnat stanna hemma längre men det var ändå så skönt att vara på SÖS bland den underbara personalen. Denna gång tog jag ingen bedövning alls. Lustgasen hade gett mig de starka hallucinationerna sist så jag bara struntade i den, och eupiduralen upplevde jag förstörde hela min förlossning första gången. 

Det som hände nu var att pappan masserade mig och var bredvid och nära hela tiden. Och jag andades bara. ”Bara”! Jag tror att det gjorde ondare. Obeskrivligt ont när bebis skulle sjunka ner sista biten. Jag tror alltså att epiduralen måste hjälpt mig förra gången. Men att vara i min kropp! Att känna värkarna och känns vilan! Att inte bli rädd! Det var en stor revansch och jag tänker att jag kan göra det en sista gång!

Kl. 8.46 kom lillebror ut och det var så stilla o lugnt jämfört med första gången när det var ca 10 personer i rummet, läkare barnläkare dubbla barnmorskor osv. Nu var det bara jag, pappan, den fantastiska barnmorskan och min syster (som var med från kl, 05)

All kärlek och all tack!! Utan er hade jag absolut inte haft denna upplevelse!”

Stor kram

Rakel

Nu har min lilla tjej äntligen kommit ut…

”Nu har min lilla tjej äntligen kommit ut, jag blev igångsatt i v. 42+1 vilket var i måndags den 2/2

Jag hade stor hjälp av FUR yogan genom hela förloppet – ljudade mig igenom värkarna och även i pauserna, det hjälpte mig väldigt mycket. Så jag vill egentligen bara säga TACK för en bra kurs och att jag fick klämmas in 2 ggr till efter jul också.

Varma hälsningar”

Isabelle

Föda utan rädsla gravidyoga fysiskt på plats i studion eller online live hemifrån!

Physical classes

Fysisk på plats i studion i Stockholm - 2 195 kr inkl. moms (4ggr 1095 kr)

Yoga-live online

Online live hemifrån - 1295 kr inkl. moms (4 ggr 695 kr). Du loggar in hemifrån och deltar via programmet Zoom

Som en bonus spelas live online klasserna in så att du kan ta igen missad gång eller träna extra hemifrån.

Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonomiskt utsatta grupper på 20%. Maila info@fodautanradsla.se för rabattkod.