Heidi Karikumbu

Yogainstruktör

Heidi Karikumpu

Är utbildad inom gravidyoga, integral yoga, restorative yoga och spinning babys metoden. Heidi är också skapare av vår gravid- och förlossningsyoga och har varit med sedan starten av Föda utan rädsla och jobbar även med administration och kundkontakt i företaget. Heidi är också en erfaren FUR-doula och utbildad profylaxinstruktör inom Föda utan Rädsla metoden och håller profylaxkurser både i grupp och privat. Hon brinner för att ge gravida de bästa förutsättningarna för att må bra under sin graviditet och är djupt engagerad i friskvård och den känslomässiga och psykosomatiska delen av födandet.

Sara Karlsdotter Huss

Yogainstruktör

Sara Karlsdotter Huss

Sara Karlsdotter Huss är utbildad gravidyogaläarre inom konceptet hormonyoga. Sara är också utbildad Föda utan rädsla instruktör och kliniskt verksam barnmorska på BB Södertälje, där hon arbetar både på förlossningen, eftervården och BB. Sara håller även i de förlossningsförberedande föreläsningarna på Södertälje sjukhus. Det blir många möten med blivande och nyblivna familjer, och många fantastiska möten med födande kvinnor! ”Jag önskar alla kvinnor en positiv och stärkande förlossningsupplevelse, och det känns så inspirerande att ge blivande familjer redskap som jag vet de kommer ha stor nytta av innan och under förlossningen”, säger hon.

Linda Ljung

Yogainstruktör

Linda Ljung

Är utbildad yogalärare inom hatha, gravid, yin, medicinsk, barn samt restorative yoga. Linda är också utbildad doula och profylaxinstruktör inom Föda utan Rädsla metoden och håller profylaxkurser både i grupp och privat. Utöver detta är Linda även utbildad inom Spinning Babies metoden.

Linda har stort engagemang i den känslomässiga delen i graviditet, födande och tiden efter. Med stor empati, lyhördhet och humor stödjer hon kvinnor och blivande föräldrar genom deras resa.

Andrea Nanda

Yogainstruktör

Andrea Nanda

Är gravidyogalärare, FUR-doula samt profylaxinstruktör inom Föda utan Rädsla metoden. Efter hennes första Graviditet och födsel blev Andrea väldigt fascinerad av graviditet och förlossningar, samt kroppens inneboende natur och kraft. Med sin lugna röst guidar hon idag gravida, i det hon anser vara den bästa kombon av gravidyoga och förlossningsförberedelse; Fur-Gravidyoga, som hon själv gick på under hela sin andra graviditet och hade stor glädje och nytta av. Hon är även utbildad i Spinning Babies, Hatha Yoga, Rehab Yoga och Aerial Yoga.