Peloton synnytys

Kohti turvallista
synnytyskokemusta
Lue lisää
mother and son hugging

”Peloton synnytys”
on kirja, joka antaa sinulle
täyden käsityksen
synnytyksestä.

Sen on kirjoittanut synnytysasiantuntija ja fysioterapeutti Susanna Heli Osta kirja
family on bed

Osallistu kurssille. Saat käytännön ohjeita ja työkaluja

Me autamme sinua ja kumppaniasi–tai muuta tukihenkilöäsi–keskittymään oikeisiin asioihin. Lue lisää
Women talking about pregnancy

Osallistu koulutuksiin
ja tunne olosi turvalliseksi

On tärkeätä, että tunnet olosi turvalliseksi ennen synnytystä ja sen aikana. Me autamme sinua. Lue lisää
Trust your body!

Onnittelut raskaudestasi! Hienoa, että löysit tänne sivuillemme!

Peloton synnytys on menetelmä, joka antaa sinulle käytännölliset ja selkeät ohjeet synnytykseen liittyvän stressin ja pelon vähentämiseksi. Verkkosivuillamme saat tietoa ainutlaatuisesta menetelmästämme, tutustut kirjoihimme, luet synnytyskertomuksia ja varaat kursseja ja koulutuksia. Peloton synnytys -menetelmää ovat käyttäneet tuhannet synnyttäjät eri maissa. Yhä useammat ammattilaiset ja sairaalat käyvät koulutuksemme, jossa käsitellään hoitotyön SAFE-mallia.

heart
little bean baby

Menetelmä pohjautuu fysiologiaan

Menetelmä on saavuttanut suuren suosion, sillä se toimii yhtä hyvin useimmilla synnyttäjillä. Menetelmä perustuu vankkaan fysiologiaan pohjautuvaan tietoon, ja työkalut on kehitetty tutkittujen tulosten pohjalta.

Yhdessä olette vahvoja!

Kumppani tai muu läheinen tukihenkilö ovat äärimmäisen tärkeitä synnyttäjälle. Siksi yksi tärkeimmistä tehtävistämme on antaa tukihenkilöille mahdollisuus konkreettiseen harjoitteluun synnytysvalmennuskursseillamme ja koulutuksissamme. Näin opitte ymmärtämään keskinäisen suhteenne ja tuen merkityksen synnytyksen aikana – ja miten tukea voi antaa.

down arrow
logo brown

Kyllä. Sinä pystyt siihen!

Meiltä saatte kaikki ohjeet ja työkalut, joita sinä ja tukihenkilösi tarvitsette turvallisuuden tunteen luomiseen ja synnytykseen ja vanhemmuuteen valmistautumiseen. Kokeilemalla ja harjoittelemalla eri tapoja ja työkaluja löydätte teille sopivimmat tavat, jotka auttavat luomaan synnytyksestä turvallisen ja positiivisen kokemuksen. Olette sen arvoisia.

Tervetuloa mukaan!

heart