Doulor
congrats on your pregnancy

Olet tullut oikeaan paikkaan!

Synnytys on luonnollinen ja fysiologisesti erittäin tutkittu prosessi.  Synnytykseen liittyvien tunteiden käsittely ei kuitenkaan ole kovin tuttua, eikä sitä usein huomioida synnytyssairaaloissa käytännön tasolla.

Peloton synnytys -menetelmä pohjautuu tietämykseen tunteiden ja fysiologian yhteisvaikutuksesta synnytyksessä ja tarjoaa konkreettiset työkalut, jotka auttavat tekemään synnytyskokemuksesta voimaannuttavan. Olemme teitä, lapsianne ja läheisiänne varten ja haluamme auttaa kokemaan tunnetasolla mahdollisimman turvallisen synnytyksen yhdessä toimien. Positiivinen synnytyskokemus voi muuttaa ja rikastuttaa koko perheen elämää pitkällä tähtäimellä.

Olette sen arvoisia!
heart

Together you are strong!

Menetelmä

Valmistautukaa siihen, että synnytys on luonnollinen ja voimakas tapahtuma, joka herättää vahvoja tunteita – sekä positiivisia että negatiivisia. Peloton synnytys -menetelmä auttaa sinua käsittelemään stressiä ja esiin nousevia pelkoja, keskittymään synnytykseen kumppanisi ja muiden tuella sekä löytämään sisäisen kykysi synnyttää.

Kirjoja

Lukemalla kirjan saat kokonaisvaltaisen käsityksen synnytyksestä.
Meillä on useita eri kohderyhmille suunnattuja kirjoja. Suuren suosion saanut kirjamme “Peloton synnytys” soveltuu kaikille raskaana oleville. Kirja on saatavana myös englanniksi nimellä “Give Birth Whithou Fear” ja suomeksi “Peloton synnytys” (Gummerus, 2020). Ruotsinkielisessä kirjassa “Trygg förlossning” (suomeksi Turvallinen synnytys) kerromme hoitotyön mallistamme.