Oops...
Slider with alias contact2 1 not found.
rock solid love

Synnyttäminen on yksi elämän suurimmista voimanponnistuksista

Luultavasti et lähtisi valloittamaan maailman korkeinta vuorta tai juoksemaan pisintä maratonia ilman minkäänlaista valmistautumista tai harjoittelemista?

Sinulla on jo kaikki itsessäsi

Työkalujemme ja palvelujemme tavoitteena on vahvistaa sinun ja lapsesi olemassa olevia kykyjä ja voimaa. Sinulla ja lapsellasi on jo kaikki taito, mitä tarvitsette synnyttämiseen ja syntymiseen.

Yhdessä olette vahvoja!

Kumppani tai muu läheinen tukihenkilö ovat äärimmäisen tärkeitä synnyttäjälle. Siksi yksi tärkeimmistä tehtävistämme on antaa tukihenkilöille mahdollisuus konkreettiseen harjoitteluun synnytysvalmennuskursseillamme ja koulutuksissamme. Näin opitte ymmärtämään keskinäisen suhteenne ja tuen merkityksen synnytyksen aikana – ja miten tukea voi antaa.

breathing

Avain positiiviseen hallinnan tunteeseen

Me autamme sinua ja kumppaniasi tai muuta tukihenkilöä keskittymään oikeisiin asioihin – koko matkan ajan synnytykseen asti.  Olemme kehittäneet ainutlaatuisia käytännön harjoituksia, jotka käymme läpi valmennuskursseillamme. Näin toimitte parhaalla mahdollisella tavalla tiiminä.  Harjoittelemme tehokkaiden työkalujen käyttöä yhdessä, ja opettelemme myös sitä, miten voitte valita jokaiseen tilanteeseen sopivan työkalun ja käyttää niitä synnytyksen aikana.  Tavoitteena on, että synnytyskokemuksesta tulee mahdollisimman positiivinen ja voimaannuttava.

Hyvä ajankohta kurssille on viikosta 25 alkaen synnytykseen asti

25

Synnytysvalmennuskurssimme auttavat teitä ymmärtämään synnytyksen kaikkia vaiheita ja sitä, miten voitte yhdessä työstää supistuksia ja kipua niin, että synnytyksestä tulee mahdollisimman positiivinen ja voimaannuttava kokemus. Meidän tavoitteemme on vahvistaa luottamusta kehon sisäiseen kykyyn synnyttää sekä vahvistaa tukihenkilösi kykyä antaa tukea.

Kursseillamme tehtävä käytännön ryhmäharjoitus on ainutlaatuinen mahdollisuus harjoitella tehokkaita Peloton synnytys -työkaluja (hengitys, rentoutuminen, ääni ja ajatuksen voima) yhdessä niin, että osaatte käyttää niitä oikeissa kohdissa synnytyksen aikana.

Kursseillamme yhdistetään teoria, käytäntö ja erilaiset harjoitukset, jotka auttavat ymmärtämään erilaiset roolit. Tämä auttaa teitä toimimaan yhdessä tiiminä.

Valmennuskurssimme järjestetään seuraavasti:

heart

Lähikurssit Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.
Nämä kurssit lähetetään myös reaaliaikaisesti verkossa, joten voit osallistua miltä paikkakunnalta tahansa.

heart
Järjestämme myös englanninkielisen lähi- ja verkkokurssin Tukholmassa.
heart
Voit myös tilata yksityisen kurssin kotiisi Tukholmassa, Göteborgissa tai Malmössä.
heart
Verkkokurssit, jotka voit katsoa itsellesi sopivana ajankohtana.
little bean baby